Fick just en mystiskt dejavu. 2008 spelade Kiss på Stadion, samma helg som Sthlm Maraton. Och nu är det uncle Gene som intar Grönan samma dag som det är maraton. 08 kändes det lite konstigt att Kiss var tillbaks för första gången sen Psycho Circus. Lite overklig känsla, och många drog nog paralleller till Stadion 97 och blev lite besvikna eftersom Paul lät lite sämre och halva bandet hade ”förändrats”. Framför allt var publiken rätt tam i jämförelse. Lika overkligt känns det att Gene ska spela på Grönan. Någon såg honom kanske där 1976. Dom flesta av oss såg honom kanske senast förra året, med Kiss på Tele 2 eller Scandinavium. Konstigt och härligt blir det i vart fall med en osminkad solo-Gene i sommarhettan. Maraton, Stockholm och Kiss verkar höra ihop. Och lite konstigt stämning är det också. Annorlunda, typ. 

 

Så går tankarna på ett gammelt fan med solsting. Nu hoppas vi bara att han behåller alla deep cuts i settet.

0 Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv