The Gloria Story’s akustiska turné rullar vidare mot Kings Table, Sveavägen i Stockholm där vi lirar vid midnatt på fredag och mot Vicious Rock fest i Trollhättan där vi lirar på lördag samma tid. Två nattliga gig, mao!

Att göra en unpluggedturné har givit oss rejält med ny luft under vingarna. Det inleddes med 15 spelningar tillsammans med Quireboys i vintras och vi tyckte det nedstrippade formatet var så kul att vi bokade en egen sommarturné i Sverige. Vi har rotat runt ordentligt i vår katalog, dammat av massor av spår som vi inte lirat på säkert fem år. Därtill har vi jobbat igenom och slipat på alla arrangemang och stämsången – och verkligen satt musiken i främsta rummet. Resultatet gör oss stolta – ett riktigt underhållande set, med skön musik, massa humor och storytelling. Dessutom har vi repat in en massa covers – musik som inspirerat oss – som blir ett perfekt, upplyftande komplement till vårt egna material.

Vi ses i helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv