Kanske här och nu.

I toalettkön på Kiss i lördags.

Framför mig står en grabb i Spaceman-smink. Jag skojjar till det lite. Försöker bonda. Som Kissfans gör, liksom. Så jag frågar honom lite fräckt och offensivt, på skoj: ”Vem är du då, Tommy eller ACE”. Min tanke är såklart att vi antingen ska förenas i vår kärlek till Ace, eller att han ska svammla fram en underhållande förklaring till varför han diggar Tommy… Båda scenariona helt fine i min book.

Poängen uteblir dock helt. Eftersom killen inte vet vem vare sig Tommy eller Ace är.

Kiss har för många reducerats till något man ”ska ha sett”. Ett bucketlist-band som folk vill bocka av för att katalogisera i sitt cred-CV.

 

– Är du Tommy eller Ace?

– Vilka är det?

22 Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv